20'li Yaşlarda Cilt Bakımı

21.12.2016 16:01

Cilt bakımı yapmaya henüz başlamadıysanız şimdi tam zamanı :)

Erken yaşlarda edinilen cilt bakım alışkanlığı ileriki yaşlarda cildinizin çok daha iyi görünmesini sağlayacaktır.

20’li yaşlarda hormonlar değişmeye başladıkça cildiniz de değişmeye başlar. Bu değişim süresince cilt tipini tanımak ve doğru bir cilt bakım düzeni oluşturmak zaman alabilir. https://cildiminbakimi.simplesite.com/432458307

Örneğin cildiniz artık yağlı değil, kuru olabilir. Bu sebeple cildinize uygun ürünlerin doğru seçilmesi gerekir. Cildin her gün temizlenmesi, toniklenmesi, nemlendirilmesi ve güneş faktörlü bir krem ile korunması gerekir.

Özellikle cildiniz sivilce ve siyah noktalara yatkınsa ya da gözenekleriniz açıksa büyük olasılıkla yağlı bir cilt tipine sahipsiniz demektir ve bu durumda cildinizin derin temizliğini sağlamak için haftada 2-3 kere kaliteli ve sağlıklı bir kil maskesi kullanmanız tavsiye edilir.

Ne kadar yorgun olursak olalım gece yatmadan önce cildimizden, gün boyunca maruz kaldığı, serbest radikaller denilen; kirli hava, klima, sigara dumanı, kapalı alanlardaki ışıklandırma v.b. etkilerini temizlememiz gerekir. Kadınlar için, makyaj yapmıyorsak bile bu geçerlidir. Cilt bakımının hem kadınlar hem de erkekler için gerekli olduğunu söylememe gerek yok sanırım :)

 

İletişim

moryeşil Nişantaşı / İSTANBUL +90 532 6675170 (W.app ile de ulaşabilirsiiz)

Ücretsiz Danışmanlık için iletişime geçiniz...
moryesil@yahoo.com